Probleemloze communicatie

 

Is jouw paard met van alles bezig, behalve met jou? Loopt hij niet netjes met je mee, bijt hij of is hij niet te vangen? Wil jij ook dat je paard meer rekening met jou houdt? Geen gedoe, maar juist een probleemloze omgang? Maak dan een afspraak voor de oplossing van jullie taalbarrière.

 

“Slimme, sympathieke en vakbekwame vrouw! Echt een aanrader als je een probleem hebt met je paard of op zoek bent naar een frisse blik om vastgeroeste patronen te doorbreken.” Corina Baan

 

Door deze training leren jij en je paard stapsgewijs om:

 

  • Elkaars signalen te herkennen
  • Houding en lichaamstaal effectief in te zetten
  • Zonder geweld of zweep te trainen
  • Richting en leiding te geven
  • Meer vertrouwen en plezier te hebben

Een probleemloze communicatie is de basis voor alles. Nooit meer gedoe, maar juist een hele fijne omgang met je paard. Met plezier lekker aan de slag. Deze training is ook erg geschikt voor onervaren paarden en eigenaren.

 

Paarden weten onderling feilloos wat ze aan elkaar hebben. Als er gevaar dreigt, is er immers geen tijd te verliezen. Daardoor zijn paarden meesters in het lezen van elkaars lichaamstaal. En die taal kunnen we inzetten voor een probleemloze communicatie!

 

Paarden leren geen mensentaal. Maar wij mensen kunnen wel een vorm van paardentaal leren. Je leert je paard daardoor beter ‘lezen’. Je gaat hem beter begrijpen en krijgt meer vertrouwen. Onderzoeken wat het paard nodig heeft en de training daarop aanpassen. Zonder geweld. Samen behalen we jouw doel!

 

Klik hier voor meer gerelateerde foto’s en video’s.