Clinics en demonstraties

 

Een gezellige praktijkles op locatie, een theoretisch inkijkje in paardengedrag of een interessante demonstratie op uw evenement. Paarden-Taal staat garant voor een volledig verzorgde activiteit. Neem contact met ons op voor een programma op maat.

 

“Professionele begeleiding. Goede, duidelijke uitleg voor jong en oud. Er wordt goed gekeken naar wat de paard/ ruiter combinatie nodig heeft. En natuurlijk naar de veiligheid van de deelnemers. Echt een aanrader!” Melanie van Remundt, van Lone Star Western Stable

 

Een greep uit ons aanbod

 

  • Schrik- en obstakeltrainingen, afgestemd op de doelgroep
  • Diverse manegelessen: van paardengedrag tot veiligheid
  • Demonstraties tijdens evenementen, wedstrijden, et cetera
  • Theorielessen en presentaties
  • Samenwerkingen met andere trainers en disciplines
  • Begeleiding door gediplomeerde trainers.

De kracht van Paarden-Taal is de combinatie van aandacht voor zowel mens als dier. Onze activiteiten worden geheel toegespitst op uw specifieke doelgroep. Van speelse trainingen voor de allerkleinsten, tot diepgaande clinics voor ervaren ruiters. Wij denken graag met u mee!

 

Een interessante demonstratie als publiekstrekker? Paarden-Taal verzorgt complete demonstraties voor uw evenement. Kies uit verschillende onderwerpen en doelgroepen, theorie en/of praktijk.

 

Als manege of pensionstal eens iets anders aanbieden? Dan staat Paarden-Taal voor u klaar met een uitgebreid assortiment aan lessen en clinics. Een fijne afwisseling op de rijlessen, een feestje voor uw klanten en geschikt voor elk niveau.

 

En dat is meer dan een gezellige training voor uw klanten of stalgenoten. Maar minstens zo prettig voor de paarden. Goed getrainde paarden, op een locatie waar welzijn belangrijk is, met een afwisselend aanbod aan activiteiten. Dat is aantrekkelijk!

 

Kies uit een leuk en afwisselend aanbod aan clinics. Van veilige schriktrainingen die wél werken tot succesvol trailerladen. Paarden-Taal biedt zowel individuele lessen als groepstrainingen aan. Geheel toegespitst op de behoeften van paard en eigenaar. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Klik hier voor meer gerelateerde foto’s en video’s.